8 Şubat 2010 Pazartesi

Lady Gaga

Ayıptır...

Tanımıyorum, bilmiyorum, dinlemedim, uğraşmadım... Biraz önce NTVMSNBC sitesinde foto galeri yapmışlar oraya tıkladım... Ayıptır...

Neyse devam etmedim araştırmaya, kimdir, nedir, ateşli hastalık mı geçirmiş böyle olmuş, yoksa anası babası çok mu dövmüş bunu? Bilmiyorum, merak etmiyorum?

Gördüğüm fotoğraflardan birinde Paris Hilton ile birlikte. Yani bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim olayı.

Neyse "Foto galeri" Lady Gaga'nın anormal kıyafetleri hakkında... Ve evet garip...

Ay sinirliyim ne dediğimi bilmiyorum...
Şimdi bu kadın var, Lionel Richie'nin kızı var, Paris Hilton var, Kim Kardashian var... bunlar zihin bulandırıyor değil mi?

Hayır...
Zihnin bulanmasına gerek yok...


Fakirler delidir... Zenginler renkli...

5 yorum:

  1. Kadını tanımıyıp paris hilton gibilerle aynı kefeye koymanda ayrı bir gariplik

    YanıtlaSil
  2. 14 yaşından beri new york'taki kulüplerde sahne alan yetenekli güzel insan. o yaşlarda hatta annesiyle gidermiş sahne aldığı yerlere. benimle ilgili iki yanlış düşünce, ilgi çekmek için uğraştığım ve yapay olduğumdur diyor. ben de buna katılıyorum, bu düşünceler doğru değil. ilgi çekmek isteyen bir insan olsaydı şu an bir sürü sansasyonel olaya karışırdı, vajinasını gösterenler, paparazzilerin olduğu yerlerde topless güneşlenenler, kokainden yakalananlar, her ay başka biriyle takılan attention whorelar gibi olurdu. ama onun tek derdi sanat, müzik, sahne, performans. gördüğüm kadarıyla hayranlarına aşırı derecede önem veren hatta tutup şiir yazacak kadar da candan bir insan. her konserinden sonra istisnasız o konserdeki kitleye teşekkür eden falan biri. ayrıca bu freak tarzının da motivasyonu olarak şunu söylüyor. kendisi, zamanında lise yıllarında garip bulunan boy george gibi insanlara hayranlık duyan, sanat için bir kulüpte kafasında kızılderili başlığıyla iron maiden eşliğinde bikiniyle danseden bir kızmış ve o toplum baskısını hissetmiş üzerinde. bir ara babası bile aylarca konuşmamış kızının mentally unstable olduğunu düşünmüş böyle şovlarını izledikten sonra. daha sonra kendisiyle ve toplumla barışabilmiş gaga, yani öyle manyak olmadığını ama farklı şeylere ilgi duyduğunu kabullenmiş. ve şimdi de bu yüzden kendisi gibi yalnız ve toplumun sevmediği, garipsediği insan tipi olduğunu düşünen gençlere cesaret vermek, onlara bir alan yaratmak amacıyla bu garip kıyafetleri, aksesuarları ve sahne şovlarını yapıyormuş. kendisini anlamak için biraz o gençlerden olmak gerekiyor bence yoksa ilgi çekmek için lateks giyen hermafrodit güzel popolu popçu der geçersin.-ekşi sözlükten alıntı

    YanıtlaSil
  3. kendisiyle ilgili bir bilgimin olmayışının yanı sıra kendisini eleştirmek haddimede değildir. ben giyim kuşamın neler yaptığına dikkat çekmek isterken "fakirler delidir, zenginler renkli" kısmına vurgu yapmak istemişimdir.

    YanıtlaSil
  4. bilgin yoksa fikrinde olmasın he simdide dersinki aklıma gelmıstir her aklına gelenide soleme ziraa merkezi bi yerde gelen giden cok oluo ...

    YanıtlaSil
  5. lady gaga yeteneklidir, sesi harikadir ama bunlar pek fazla bir onem teskil etmez cunki gaga baska bir amacla aramiza "gonderilmistir".

    kendileri madonna'nin 2010 versiyonudur. bir arketiptir. birkac ayri showda da mesaleyi resmi bir sekilde madonna'dan devralmistir..

    kadinligin daha dejenere edilmis ve guncellenmis yeni tanimini yapmak icin buradadir. soylesileri, video klipleri ve fotograflari biraraya gelince soyle bir imaj kalir kafada: ciplaklik, grup seks, lezbiyenlik, kan... gaga cogunlugunu yaslari 10 ila 25 arasindaki cocuk/genclerin olusturdugu hayranlarina 'benim kucuk canavarlarim' diye seslenir.

    pozlarinda ve sovlarinda okultizmle ilgili bir cok sembol bulunur. ancak bu sembolleri desifre etmek bir rihanna'nin ya da beyonce'nin kliplerini desifre etmek kadar kolay degildir. gaga bu anlamda daha derindir.

    gaga cok guclu ve cok buyuk bir fabrikanin urunudur. fabrikanin amaci sadece para kazanmak degil ayni zamanda donusturmektir.

    YanıtlaSil